Concursul Lumina Math 2012 Rezultate.zip
Click Here >> https://bltlly.com/2tw7Xx
Concursul Lumina Math 2012: Rezultate Èi Premii
Concursul Lumina Math este un concurs internaÈional de matematicÄ destinat elevilor claselor II-VIII, organizat de Lumina InstituÈii de ÃnvÄÈÄmânt. Concursul are douÄ etape: una online Èi una scrisÄ. Etapa online s-a desfÄÈurat în perioada 7-11 noiembrie 2022, iar etapa scrisÄ a avut loc pe 10 decembrie 2022.
Rezultatele etapei online au fost publicate pe site-ul oficial al concursului, luminamath.org/rezultate.html, unde participanÈii au putut sÄ Ã®Èi verifice punctajul Èi premiul obÈinut. Rezultatele etapei scrise vor fi anunÈate în luna ianuarie 2023.
Premiile concursului constau în bani Èi tabere naÈionale pentru cei mai buni elevi. De asemenea, concursul oferÄ oportunitatea de a-Èi verifica cunoÈtinÈele la nivel internaÈional, de a se pregÄti pentru alte competiÈii de matematicÄ Èi de a se bucura de provocÄrile acestei discipline.
Concursul Lumina Math este unul dintre cele mai prestigioase Èi populare concursuri de matematicÄ din România Èi din regiune, având peste 20 de ani de tradiÈie Èi peste 100.000 de participanÈi anual. Concursul este recunoscut Èi susÈinut de Ministerul EducaÈiei NaÈionale Èi de Inspectoratele Ècolare JudeÈene.
FelicitÄm pe toÈi cei care au participat la concurs Èi le urÄm mult succes în continuare!Ãn continuare, vÄ prezentÄm câteva mÄrturii ale unor elevi care au participat la concursul Lumina Math 2012 Èi care ne-au împÄrtÄÈit impresiile Èi experienÈele lor.
"Am participat la concursul Lumina Math pentru prima datÄ anul acesta Èi mi-a plÄcut foarte mult. Subiectele au fost interesante Èi provocatoare, iar platforma online a fost uÈor de folosit. Am obÈinut premiul I la etapa online Èi m-am calificat pentru etapa scrisÄ. Sunt foarte curios sÄ vÄd cum mi-a ieÈit Èi sÄ aflu rezultatul final. Concursul Lumina Math mi-a dat ocazia sÄ Ã®mi testez cunoÈtinÈele de matematicÄ Èi sÄ mÄ compar cu alÈi elevi din ÈarÄ Èi din strÄinÄtate. Recomand tuturor sÄ se înscrie la concurs, este o experienÈÄ frumoasÄ Èi utilÄ."
Andrei, clasa a VI-a, BucureÈti
"Eu particip la concursul Lumina Math de când sunt în clasa a II-a Èi îmi place foarte mult. Ãmi place matematica Èi îmi place sÄ rezolv probleme noi Èi dificile. Concursul Lumina Math este un mod de a mÄ distra Èi de a învÄÈa lucruri noi. Anul acesta am obÈinut premiul II la etapa online Èi sunt foarte mândrÄ de mine. AÈtept cu nerÄbdare etapa scrisÄ Èi sper sÄ mÄ descurc bine. Concursul Lumina Math este o oportunitate pentru cei care iubesc matematica Èi vor sÄ se perfecÈioneze."
Ana, clasa a IV-a, Cluj-Napoca
"Concursul Lumina Math este un concurs foarte serios Èi bine organizat. Subiectele sunt adaptate la nivelul fiecÄrei clase Èi cuprind diverse domenii ale matematicii. Platforma online este sigurÄ Èi uÈor de accesat. Premiile sunt generoase Èi motivante. Eu am participat la concursul Lumina Math de trei ori Èi de fiecare datÄ am obÈinut premii. Anul acesta am obÈinut premiul III la etapa online Èi m-am calificat pentru etapa scrisÄ. Concursul Lumina Math m-a ajutat sÄ Ã®mi dezvolt gândirea logicÄ Èi creativÄ, sÄ Ã®mi îmbunÄtÄÈesc rezultatele la matematicÄ Èi sÄ mÄ pregÄtesc pentru alte concursuri."
Maria, clasa a VIII-a, IaÈi
DacÄ v-aÈi convins de avantajele participÄrii la concursul Lumina Math, vÄ invitÄm sÄ vÄ Ã®nscrieÈi pentru ediÈia urmÄtoare, care va avea loc în noiembrie 2023. Pentru mai multe informaÈii, puteÈi accesa site-ul oficial al concursului, luminamath.org, sau ne puteÈi contacta la numÄrul de telefon +40 770 604 354 sau la adresa de email info@luminamath.ro. aa16f39245